Monday, 23 April 2012

Set Ingin Hamil (SIH)1) Bidadari

Kandungan madu dapat membekalkan tenaga yang diperlukan dan mempertingkatkan system imunisasi badan, sirih mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, membantu membina rahim dan sistem peranakan, kacip fatimah, menguatkan rahim serta mengetatkan faraj, akar serapat baik untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan system kemutan, kurma membaiki system saraf, tekanan, meningkatkan tenaga seksual, manjakani dapat membantu mengatasi keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj, asam jawa dapat membantu pengeluaran peluh dan melangsingkan badan, jarum emas mampu meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual
Kandungan botol : 375ml 

2) Nu~Cell

Merupakan supplemen kepada sel stem/ sel induk anda sendiri, bukan daripada sel induk embrio/sel induk asing (tiada isu kontroversi), sel stem/sel induk dalam tubuh anda merupakan 'doktor peribadi' anda, semakin banyak sel stem/sel induk yang aktif, semakin sihat anda dan tiada suntikan, tiada pencabutan, tiada penuaian sel-sel, tiada pembedahan, tiada kontroversi. Kerana ini adalah sel-sel stem/induk anda sendiri.
Kandungan kotak : 15 sachet


3) E~Gnius
E-G’nius adalah makanan otak yang diformulakan oleh pakar perubatan homeopathy, Prof. Dr. Reckeweg (Pharmazeutische Fabric & Co. Gmbh. Bensheim Germany) dari Jerman yang terbukti berkesan menyuburkan otak (meningkatkan fungsi sel otak) dengan menggalakkan Rami saraf Aksomatik dan Aksodendritik pada sel (Neuron) otak, seterusnya meningkatkan proses pengawalturan Central Nerve System (CNS).
Kandungan : 90 tablets

4) Nu~Clonz

Digunakan secara tradisional untuk melawas pembuangan air besar, melegakan sembelit yang ringan dan untuk mengurangkan berat badan. Elakkan pengambilan jika sakit perut, loya atau muntah. Pengambilan yang kerap atau jangka panjang boleh mengakibatkanpengionan yang tidak seimbang.
Dos : 2-4 biji kapsul 2 kali sehari pagi dan malam.
Kandungan : 100 biji kapsul

No comments:

Post a Comment